Tag: ramadhan

Tips Romadlon Ala Ndop

wong ediyan: “Bang ndop, apakah sampeyan berpuwasa?” wong guwendeng: “Inggih-inggih laah, mosok inggih-inggih dong?” wong ediyan: “Bagi-bagi dong, resep supaya saya bisa berpuasa dengan sukses?” wong guwendeng: “Huwoke
Read More